Mistä kaikessa on kyse ?

Aitous, herkkyys, kauneus

Valokuvauksen pariin minut vei lopullisesti äitiyden tunnekirjo.
Kolmen lapsen äitinä valokuvaus on minulle tapa muistaa niitä asioita ja hetkiä, jotka muuten taatusti unohtaisi.

Lasteni synnyttyä aloin juomaan kahvini kylmänä ja pitämään suihkuni satunnaisina, mutta eniten se teki minusta elämän kauneuden näkijän. Sitä taitoa saan työssäni toteuttaa.

Painotan työssäni aina ja joka kerta eniten kuvien tunnetta. Rakastan kuvia perheestämme ja lapsistani enkä tiedä mitä tekisin ilman niitä. Tätä samaa fiilistä haluan asiakkailleni tarjota. 

Ihana päästä tutustumaan juuri sinuun! 

Helianna

EDELLINEN

NEWBORN

ELISA


Niin hengästynyt olo gallerian katsomisesta. Siis mun piti yölläkin avata maili ja katsoa kuvia! Hassua kun tunnistan sun käsialan kuvaajana, mutta siten niissä kuvissa ollaankin me. Nää meidän kuvat on just niin sua. Ihan uskomaton tunne saada jotain näin pysyvää muistoksi tästä ajasta, jota ei saa ikinä takaisin.

Mä olen aina luullut itseäni selvästi enemmän värillisten kuvien fanittajaksi, mutta nyt siellä onkin semmoisia kuvia, mitkä ehdottomasti kuuluu olla muva ja rakastan niitä! Mä olen aina tykännyt sun kuvissa yksityiskohdista ja yksinkertaisuudesta ja niitä me saatiin. Ei tarvita kuormallista rekvisiittaa, aidot kuvat tulee ihan muista jutuista.

Mulla pyöristyi odotusaikana kasvot tosi paljon, mutta jotenkin mä näen itseni näissä kuvissa semmoisena pehmeänä enkä pulleana. Eli musta aika suuri onnistuminen, kun sanon, että mä tykkään näissä kuvissa siitä miltä mä näytän.

Mä olen myös tosi yllättynyt meidän pojan reaktioista ja kiinnostuksesta näihin kuviin. Katsottiin näitä eilen telkkarin kautta, koska tahdoin tuijottaa yksityiskohtia tarpeeksi isona. Hän vaati saada nähdä uudestaan ja uudestaan kuvia missä hän on. Hän tunsi itsensä niin rakkaaksi ja tärkeäksi vaikka varmasti muutenkin tietää sellainen olevansa.

Kiitos kun pysäytit ajan hetkeksi <3

NEWBORN

PAULIINA


Kuvistasi meillä oli suuret odotukset ja ylitit nämä odotukset isosti. Jo itse kuvaustilanne eteni juuri meidän tahtisesti, jolloin kaikilla oli mukava ja rento olla kuvattavana.

Helianna olet aivan upea ja lämminhenkinen ihminen, joka todella osaa käsitellä lapsia <3

Jokaisesta kuvasta perheestämme sekä vauvastamme välittyy niin paljon rakkautta. Juuri nuo hetket ja tuon tunnelman haluamme muistaa aina.

Mitkään sanat eivät oikeastaan riitä kuvaamaan kuinka raikkaita näistä kuvista on meille tullut. Kaunein kiitos <3

PERHE

ANNI


Tapasimme ensimmäisen kerran kuvauspaikalla miljöössä, jossa Heliannan rennon lempeä persoona sai välittömästi aikaan aidosti hyväntuulisen ja nauruntäyteisen kuvaustuokion.

Ilo, onni ja rakkaus tallentuivat aitoina hetkinä kameralle.

Kuvat ovat täydellinen muisto meille ensimmäisestä perheenä vietetystä kesästämme.

Kiitos Helianna <3
SEURAAVA