HINNASTO

newborn / baby / odotus

NEWBORN
4 - 14 vuorokauden iässä

Vastasyntyneenkuvaus on sydämeni päätuote. Vauvasi ja juuri kasvanut perheesi kuvataan sellaisena kuin te olette - käsittämättömän upeina. Newbornkuvaus toteutetaan studiollani Tampereen Tampellassa. Sieltä löytyy kaikki tarvittava vauvalle luonnollisia, syviä ja ajattomia kuvia varten sekä optimiolosuhteet kuvaukselle, jotta sinä saat vain parasta.

Kuvaus kestää yleensä 1 - 2,5 tuntia paketista riippuen.
Kaikkiin paketteihin kuuluu varausmaksu 175€, joka lyö varauksesi lukkoon. Kuvauksen jälkeen saat viimeistellyn 30+ kuvan gallerian, josta pääset valitsemaan lempikuvasi digitiedostoina. Minulta saa myös aitoja fine art-taideteoksia kuvistasi, jotka kestävät yli vuosisadan, premium-paketteihin kaikki kuvatuotteet -20%.

8 mini // 575
15 basic // 675
30 premium // 875
30 + käsintehty fine art albumi // 1300

BABY
6 - 12 kuukauden iässä

Vähän päälle puolivuotias vauva on täydellinen kuvauskohde. Hän on juuri oppinut istumaan ja näyttää jo itseltään, mutta on silti vielä ihanan vauvamainen. Syvällinen ja rutisteltava kaikkine makkaroineen ja persikkaposkineen! Tyylini luonnollisesta, aidosta ja puhtaasta ulottuu myös näihin kuviin ja rekvisiitan sijaan kuvissa kyse on vain ja ainoastaan teidän ihanasta vauvasta.

Kuvaus kestää yleensä noin 45 minuuttia vauvasta riippuen.
Jokaiseen pkettiin kuuluu varausmaksu 175€, joka lyö varauksesi lukkoon. Kuvauksen jälkeen saat viimeistellyn 30+ kuvan gallerian, josta pääset valitsemaan lempikuvasi digitiedostoina. Minulta saa myös aitoja fine art-taideteoksia kuvistasi, jotka kestävät yli vuosisadan, premium-paketteihin kaikki kuvatuotteet -20%.

8 mini // 450
15 basic // 600
30 premium // 700
30 + käsintehty fine art albumi // 1100

ODOTUS
32 - 38 raskausviikolla

Onneksi olkoon! Elämäsi on mullistumassa pian. Ei väliä onko odotuksesi ensimmäinen vai oletko saanut kokea tuon upean ajan jo aiemmin, mullistus se silti tulee olemaan. Mullistus, jota kuuluu juhlia, josta kuuluu iloita ja josta kuuluu ottaa kuvia. Tiedän miten olo voi olla kaikkea muuta kuin hehkein raskauden loppuvaiheessa, mutta oletko muistanut ajatella asiaa siltä kannalta millaisiin ihmeisiin kehosi on juuri venynyt ? Millaisia muistoja ehkä haluaisit katsella vuosien päästä lapsesi kanssa ? Niinpä, juuri tällaisiä - aitoja ja kauniita.

Kuvaus kestää yleensä noin 45 minuuttia paketista riippuen. Jokaiseen pakettiin kuuluu varausmaksu 175€, joka lyö varauksesi lukkoon. Kuvauksen jälkeen saat viimeistellyn 30+ kuvan gallerian, josta pääset valitsemaan lempikuvasi digitiedostoina. Minulta saa myös aitoja fine art-taideteoksia kuvistasi, jotka kestävät yli vuosisadan, premium-paketteihin kaikki kuvatuotteet -20%.

8 mini // 450
15 basic // 600
30 premium // 700
30 + käsintehty fine art albumi // 1100