Lempikollaasit

Moikka!

Kollaasit ja kehykset ovat ihanasti saaneet huomionne kiinnittymään ja olen niin iloinen kun valokuvaustaide pääsee ansaitsemalleen paikalle; arkeenne, kotiinne. Nyt Ystävänpäivänä saat -25% kaikista passepartout- & kehystuotteista kun tilaat vähintään 2kpl! Koodi on: “ystavanpaiva25” ja toimii sekä storessa että sinun omassa Pixieset-galleriassasi.

Mun kuvatuotteiden periaate on se, että asiakas saa mahdollisimman helposti näyttäviä kokonaisuuksia itselleen. Autan suunnittelussa ja mietin mielelläni kaverina mikä mihinkin tilaan olisi paras ratkaisu.

Helia Visualsissa on kaksi kuvatuotelinjaa; pienesti DIY-henkinen passepartout-collection (eli nuo valkoiset reunat kuvan ympärillä), jotka on leikattu tiettyihin mittoihin suunnitteluni pohjalta & joita ei saa valmiina muualta. Näistä löytyy basic-collection, jossa kuva asettuu keskelle suureen passepartoutiin sekä helia visuals-collection, jossa leikitellään vielä enemmän mittasuhteilla. Passepartoutien koot ovat yleispätevät ja sopivat esimerkiksi allaolevien kuvien tapaan Ikean kehyksiin (näissä on Lomviken koossa 32×32).

Jos olet käynyt asiakkaanani löydät passepartout-mallistot kuvalla omasta Pixieset-galleriastasi ja jos taas et ole käynyt tai haluat muuten vaan tilata paspikset löydät ne putiikistani .

Tämä 32×32 9 kappaleen kollaasina on sekä meidän kotona, että myös asiakkaideni keskuudessa suosituin valinta. Listaan alle muutamia muita omia lemppareitani, jotta pääset vähän fiilistelemään.

Vaakakuvat pystykehyksessä (Helia Visuals-collection 03) on mun oma ikuinen lemppari, siinä on jotain rajoja rikkovaa, mutta silti selkeälinjaista. Klassikoiden ystävä valitsee Basic-malliston paspikset kuvilleen, takuuvarma valinta!

Alta löydät vielä inspistä jos projekti on aivan vaiheessa. Mä rakastan selkeitä kokonaisuuksia ja suoria linjoja, mutta onhan vallattomat, epäsymmetriset kollaasit myös niin upeita!

Ihanaa päivää! -Helianna

HELIA VISUALS

Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.