Vapaat perhekuvausajat 2020

Moikka!

Hei ihan huippua, että olet täällä lukemassa. Rakastan kirjoittamista, mutta tämä on nähtävästi se suurin osa-alue yrittäjyydessäni, jolle en ole osannut löytää tarpeeksi aikaa. Aina kun ryhdyn siihen ja löydän ajan kirjoittaa, on se minulle muoto luoda, jossa sanat vaan soljuvat ja tekstiä tulee luontevasti. Kaikelle on aikansa ja paikkansa ja olen varma, että tämä kirjoittaminen ja blogi saa vielä sen oman sijansa.

Mulla on ollut tapana jo useiden vuosien ajan julkaista perhekuvausajat seuraavalle kesälle edellisenä syksynä. Asiakkaani ovat jokseenkin minun peilejäni – he haluavat tehdä paljon asioita, mutta sitten aika lipuu arjen kiireisiin ja niiden toteuttaminen unohtuu, vaikka miten kovasti haluaisi! Siksi pidän tätä systeemiä erittäin hyvänä, harvalla on ensi kesälle vielä sen suurempia suunnitelmia ja jos perhe haluaa suunnitella vaikka matkaa Helsinkiin, Yyteriin tai Tampereelle samaan syssyyn niin kaiken ehtii vielä hyvin järjestellä. Lisäksi rakastan tietysti itse tietää miten me voisimme etukäteen jo suunnitella oman perheemme kesää ja olla jämähtämättä paikallemme arjen pyöritykseen ja töihin sinkoiluun, joita voisi tulla yllättäen lyhyellä varoitusajalla. Tämä on siis mielestäni paras tyyli kaikille osapuolille.

Kesällä 2020 toteutan kuvauksia kolmessa lokaatiossa; Tampereella, Yyterissä ja Suomenlinnassa. Sisäpiiriläiseni (huom! käypä liittymässä listalle yhteydenottosivulla niin kuulet seuraavista infoista ekana!) saivat valita sopivat ajat syyskuussa ja muutama spotti jäi vielä avoimeksi tai alustavasta varaajasta ei ole enää sen koommin kuulunut, joten laitan jäljellä olevat ajat tänne sinua varten. Olisi aivan ihana päästä työskentelemään juuri sinun perheesi kanssa.

Mun metodini tehdä valokuvausta on se, että ohjaan ja opastan, mutta haluan, että teillä on hauskaa, olette asennoissa, jotka ovat luontevia ja saatte viettää ihanaa aikaa arvokkaan perheenne parissa! Kaikkein tärkeintä kuvissa on tunteet ja suosittelenkin valmistautumaan kuvaukseen nimenomaan tunne edellä. Miltä rakkaus tuntuu, miten ihanania omat lapset ovat. Millaisia tunteita perhe herättää. Tämän lisäksi saatte kyllä aina kattavat valmistautumisohjeet aina pukeutumisesta päivän kulkuun.

Lisään alle esimerkkejä eri lokaatioista niin saat varmasti fiiliksestä kiinni (ja kyllä, lähti tosi pahasti lapasesta loppua kohden! :D). Olennaista on aina perhe ja kuvaan todella vähän taustoja. Eniten ne vaikuttavat väritykseltään ja juuri tunnelmaltaan. Sivun alalaidasta löydät vapaana olevat ajat ja lisäinfot.

TAMPERE:

SUOMENLINNA:

YYTERI:

Vapaat ajat:

22.5. Suomenlinna

25. & 27.5. Tampere

8. & 9.6. Yyteri

15.6. Tampere

2. & 3.9. Tampere

Ajan perheesi kuvaukseen voit varata yhteydenottolomakkeella täältä tai maililla info@heliavisuals.fi. Ajanvarauksen yhteydessä veloitetaan varausmaksu 175€, joka kuuluu koko kuvauksen maksuun, hinnasto täällä.

Mikäli sairastutte tai sataa aika pyritään siirtämään mahdollisimman lähelle alkuperäistä aikaa.

Olisi ihana nähdä just sut ensi kesänä ruudullani! Toivottavasti nautit kuvista paljon, huikeaa alkavaa viikkoa!

xx Helianna

HELIA VISUALS

Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.