Kaunein – ja no, ehkä myös haastavin – aika elämästäsi

“A baby fills a place in your heart that you never knew was empty.”
– Author Unknown

Mun työ on itsessään jo maailman paras, mutta vielä astetta huipumpaa siitä tekee päivät kun voi tehdä töitä hyvänä tiiminä! Asiakkaat ovat tavallaan aina mun tiimi. He näyttävät omilta upeilta itseltään ja mun tehtävä on tallentaa heitä ja tunteita parhaani mukaan. Varsinainen lisäosa tähän tiimiin on siskoni Veera ja lanseeraamamme Odotuskuvauspäivät.

Odotuskuvauspäivä on kokonainen päivä naiseudelle. Me ollaan molemmat oltu raskaana ja tiedetään miten ristiriitaista aikaa se on. Olet aivan onnesi kukkuloilla, kenties useiden useiden vuosien toivomisen ja odottamisen jälkeen. Ja toisaalta samalla kolottaa sieltä ja täältä, unet voivat olla huonoja ja olo – no, ei välttämättä aina hehkein. Olo voi olla myös pelokas. Tieto lisää tuskaa ja raskaus on rakkauden ohella yksiä hurjimmista heittäytymisistä, joihin voi lähteä mukaan. Onnen vastapainona kolikon kääntöpuolella on aina mukana myös huoli.

Me ollaan kuitenkin sitä mieltä, että tämä lyhyt, ainutkertainen yhdeksän kuukauden pätkä elämästäsi on juhlan arvoinen, tuntui sinusta miltä tahansa! Me halutaan huipputiiminä loihtia sinulle muistot, joita ihastelet vielä vuosikymmenenkin päästä!

Yleisimmät pelot raskauskuvausta miettittäessä on, että miltä minä näytän koska tunnen itseni niin epämukavaksi, kuin en olisi omissa nahoissani. Ymmärrän huolen, mietin itse ihan samaa asiaa kun bookasin raskauskuvauksen itselleni. Tällä hetkellä, kun katselen kuvia keittiömme kuvakollaasista en pysty samaistumaan noihin tunteisiin enää yhtään. Olen niin kiitollinen siitä, että nuo kuvat ovat olemassa. Kuvat meidän viimeisen vauvan matkasta maailmaan. Millainen olin, millainen perheemme oli.

Sen lisäksi, että tulet rakastamaan kuviasi myöhemmin paljastan sinulle toisenkin salaisuuden, nimittäin: me ollaan täällä sinua varten. Olen myöskin itsekriittisenä naisena erityisen hyvä löytämään kauneutta. Näen sinussa sen mitä itse et muista arjessa nähdä. Löydän kulmat ja panostan kaikkeni, että lopputulos itkettää sinua onnesta.

Veera puolestaan on kauneuden ammattilainen, kirjaimellisesti. Hänen penkistään jokainen lähtee upeana omana itsenään. Veeran tyyli on ihanan maanläheinen, mutta kuitenkin näyttävä ja joka kerta juuri sinun parhaita puoliasi korostava. Kyse ei ole meikin levittämisestä naamaan vaan juuri sinun persoonasi korostamisesta.

“En ole kokenut mitään voimaannuttavampaa tai rentouttavampaa kuin tämä päivä. Unohdin kaiken muun, keskityin vain itseeni ja vauvaani. Odotuksen kauneuteen vaikka viimeiset kuukaudet ovat olleetkin fyysisesti ja henkisesti niin raskaita.”

Seuraava Odotuskuvauspäivä me toteutetaan lauantaina 5.10.2019. Aikoja on tarjolla kolmelle ihanalle odottajalle, joiden raskaus on tuolloin noin viikoilla 30-38. Pakettiin kuuluu kuvauslook; Veera loihtii tunnin aikana sinulle upean meikin & kuvauksiin täydellisesti sopivan kampauksen samalla kun sinä nautiskelet virkistävää smootiea tai lattea ja suklaata. Sen jälkeen pääset kamerani eteen ja minun suurin missioni on luoda sinulle rentoutunut olo ja ne kuvat, jotka ansaitsevat paikan kodistasi ja sydämestäsi. Pakettiin sisältyy 8 kuvatiedostoa. Hintaan sisältyy varausmaksu 175€.

Hinta 490€.

Ilmoittautuminen päivään alkaa maanantaina 19.8. ja paikat täytetään varausjärjestyksessä. Varaa paikkasi maililla info@heliavisuals.fi.

Ihan parasta viikonloppua! <3 -Helianna ja Veera