MAMALOVE : Äitilapsikuvaus Tampere

Vaikka tituleeraan itseäni vauvakuvaajaksi ja olen erikoistunut sisäkuvissa nimenomaan vastasyntyneisiin, muutaman kerran vuodessa järjestettävät erilaiset teemakuvaukset ovat myös todella lähellä sydäntäni. Teemoiksi ovatkin aina valikoituneet kuvaukset, jotka puhuttelevat mua ja joita nautin tehdä. Kevään 2019 teemat tulevat olemaan pienten, istuvien vauvojen minikuvaukset (6-9kk) sekä nämä niiiiiiiin herkut Mamalove-kuvaukset.

Äitiyslomani loppuu tammikuun loppuun, mutta kevään aion tehdä töitä vielä hieman pienemmillä resursseilla ja jatkan vauvakuvausten tekoa asiakkaideni kotona sekä vuokraan kollegalta studiota satunnaisesti asiakkaille, jotka studiokuvia ovat vailla 🙂 Tulevat minikuvaukset toteutan kotistudiossamme. Minulla on visio ihanasta päivistä, jossa saan tarjota teille upeille äideille kahvit ja pienet herkut kuvauksen päätteeksi ja jossa voitte mahdollisesti myös verkostoitua muiden samanhenkisten äiti-ihmisten kanssa <3 Kevään minikuvausvaraukset avaan tänään illalla, toivottavasti näemme siellä!

Tässä vielä pieni koonti näiden upeiden mamalovetyyppien galleriasta. “Koko galleria” oli aika tosi kattava vaikka minikuvauksesta kyse olikin, hups! Gallerioiden paisuminen on mun “pahe”. Jotenkin en vaan voi jättää niitä suppeammaksi, koska ne merkitsisivät minulle niin hurjan paljon. On ihanaa, että myös asiakkaani selkeästi arvostavat koko galleriaa täydellisenä kokonaisuutena, koska pitkään, pitkään aikaan ei ole asiakast jättänyt ottamatta koko galleriaa <3

 Suosittelen muuten oikeasti tätä Mamalove- kokemusta vain yhden lapsen kanssa. Tälläkin naisella on myös vanhempi lapsi, mutta he halusivat tulla kuopuksen kanssa kaksin. Kaikki saa tilanteesta eniten irti ja siitä tuleekin yllättävän intiimi, suorastaan pysäyttävä. Varsinkin me äidit, joilla on useita lapsia vietetään olosuhteiden pakosta vähäisesti aikaa aina yhden lapsen kanssa kerrallaan. Anna tämän olla teidän hetki, yhteinen juttu, joka jää kuvien muodossa ikuisesti elämään.

Omien lasten myötä tiedän miten vähissä nämä kuvat ovat, joissa äiti olisi lasten kanssa yksin. Sellaiset kuvat, joissa et ole kameran takana. Tai puolikkaana selfieruudussa. Sellaiset kuvat joita ylistät koko elämäsi ajan, joita ripustat seinille ja ihailet aamukahvisi kaverina. Nämä kuvat ovat enemmän kuin mikään muu materia voi koskaan olla – ainakin minulle ne ovat juuri sitä.  Tämän takia olen kuvaaja, tämän takia kuvauksia järjestän ja tästä syystä haluan avata kotimme teitä varten! Olette ihastuttavia!

 

Nautinnollista iltaa! <3 Helianna

 

HELIA VISUALS

Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.