Helia Visuals kesän 2019 perhekuvaukset

 

“Päivät ovat pitkiä, mutta vuodet kuluvat nopeasti.”

Kuvaukset – varsinkin koko perheen kuvaukset – on tavattoman helppo ohittaa ajatuksella, että ehtiihän sitä sitten joskus. Sitten joskus vaan tuppaa olemaan sellainen määre, että sen kuluttua me havahdumme siihen, että jokin asia jäi kokonaan tekemättä tai perhekuvat täysin ottamatta silloin kun lapset olivat esimerkiksi vielä alle kouluikäisiä. Meillä on kokoajan niin paljon kaikkea muuta, että unohdamme nautiskella hetkestä ja sen kauneudesta. Siitä, että jonkun pienen ihmisen lapsuus on paraikaa meneillään. Siitä olisi ihana saada kauniita, aikaa kestäviä kuvia, joita yhdessä ihastella ja joita käyttää kodin sisustuksen osana.

Suurta kiinnostusta herättäneet perhekuvaukset vuodelle 2019 ovat nyt varattavissa!

Kuvaukset toteutetaan vuonna 2019 neljässä eri lokaatiossa; Tampereella, Helsingissä, Kuopiossa ja uutuutena Yyterin hiekkadyyneillä. Kuvausspotteja on rajoitetusti ja niihin varataan teille reilusti aikaa, jotta saadaan paras mahdollinen teidän perheestä irti. Kuvaukset toteutetaan aina iltaisin – pientenkin lasten vanhemmat älkää säikkykö myöhäistä kellon aikaa. Yleensä lapset jaksavat yllättävänkin hyvin kuvauspäivän kun koittaa ajoittaa mahdolliset päiväunet hieman myöhempään ja ulkokuvaus itsessään tsemppaa myös hyvin vaikka lapsi olisikin useimmiten jo väsynyt kyseiseen aikaan.

Kuvauspakettivaihtoehdot ovat tutut:

PREMIUM ~ 1 tunti kuvausta ~ 80 kuvaa ~ 680€

TASTING ~ 30 minuuttia kuvausta ~ 20 kuvaa ~ 525€

Hinta sisältää 100€ varausmaksun varausvaiheessa & täysikokoiset viimeistellyt digitiedostot kuvistanne.

 

Varausta tehdessäsi ilmoita minne (ja Tampereella mihin aikaväliin) kuvauksen haluat varata ja haluaako perheenne Premium vai Tasting-paketin. Päivät voivat vaihdella näistä +/-3 päivää sitten kun saadaan sääkartat ensivuonna eteemme eli varaa suosiolla alustavasti muutamia päiviä ko päivän ympäriltä, jotta saadaan varmasti teille sateeton ilta sitten lähempänä ajankohtaa tsekattua.

 

Kysymykset ja varaukset  info@heliavisuals.fi  ,  0400261513 tai Instagramin DM <3 Spotteja on rajoitetusti, toivon että ehdit saada teille parhaiten sopivan ajan ja paikan.

Parasta syksyä! -Helianna / Helia Visuals