Odotus- ja newbornkuvaus Helia Visuals

Vietän tällä hetkellä äitiyslomaa – teen ohessa varsinkin näitä sometöitä ihan vaan itseäni varten. Nautin niin paljon kaikesta yritykseeni liittyvästä, etten osaa ihan täysin olla vaan. Ja onneksi ei tarvitsekaan.

Nyt kun palaan näihin Helsingin kuviin en voi olla kaipaamatta Töölön studiotani, johon lankesi valo niin kauniisti. Kun ensi vuonna palaan työskentelemään vähän taas enemmän tiedän kaipaavani tätä tilaa paljon, vaikka haluan uskoa ja toivoa että jotain vieläkin parempaa on mahdollista löytää Tampereelta. Mulla on jo ihana visio siitä mitä tuleman pitää, toivottavasti se upea tila mistä haaveilen odottaa mua jossain!

Tässä vielä katsaus tämän kauniin perheen odotuskuviin sekä heidän tyttärensä ensimmäisiin päiviin. Miten suloinen hän voikaan olla <3

HELIA VISUALS

Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.