Loppusyksyn perhekuvaus

Kesä on suurinta perhekuvaussesionkia ja ainakin omat asiakkaani pyrkivät usein järjestämään kuvauksen toukokuun ja syyskuun väliin. Suomen luonto tarjoaa kesäisin upeat ja vehreät puitteet taustaksi ja pukeutuminen on tottakai helpompaa, mutta suosittelen silti kurkkaamaan boksin ulkopuolelle ja miettimään syksykuvausta – ihan jopa sinne lokakuun loppupuolellekin.

Rakastan kuvissa okran ja ruskean sävyjä ja tausta on tuolloin valmiiksi näissä huikeissa vivahteissa ja lopputulos on ihanan rauhallinen ja seesteinen. Myös pukeutuminen on uhkan sijaan mahdollisuus ja erilaiset kerrokset ja luonnonmateriaalit kuten villa näyttävät hyvältä ja tuovat kaunista tekstuuria kuviinne.

Tämän upean perheen kanssa kävimme kuvaamassa Seurasaaren kauniissa illassa muistoja näistä kutkuttavista odotuksentäyteisistä hetkistä. Kiitos kunniasta olla osana teidän matkaa, olette aivan huippuja!