EDELLINEN
Odotuskuvaus

Yksivuotiskuvaus

  /  
January 25, 2018

Yksivuotiskuvaus on ihan yllättäen alkanut kiipiä yhdeksi tosi mieluisaksi kuvaukseksi itselleni. Olen aivan varma, että se johtuu pitkälti siitä, että nämä ihanat miniasiakkaat ovat olleet järjestään niitä ketkä ovat käyneet Heliaphotographyllä jo vastasyntyneenkuvauksessa ja on ihan mieletöntä nähdä heidän kasvuaan ja kehitystään. Vanhemmat ovat myös ihan huikeasti omaksuneet tyylini tehdä omakseen ja lasten pukeutuminen sekä värimaailma ja yleinen fiilis tukevat tätä kokonaisuutta. Kiitos teille ja heille siitä <3 Tässä pieni maistiainen tämän ihastuttavan neidin galleriasta:

 

WORK WITH ME

Asiakkaani usein totevat kuvauksissa ensimmäisen kerran käytyään, että “ai tästäkö tässä olikin kyse!” . Valokuvaus mullistaa tapasi nähdä perheesi ja itsesi. Valokuvaus on kuin pikainen terapiasessio tai kiitollisuuspäiväkirjan aukeama.