Yksivuotiskuvaus Helsinki

Moi sinä, kiitos kun olet täällä ja toivon että päiväsi on ollut ihan huippu ihana <3 Tai jos ei ole ollut niin ehkä se tästä kääntyy hieman paremmaksi, olet sen ansainnut.

Teen yksivuotiskuvauksia muutaman kerran vuodessa näille ihanille vakkariasiakkailleni, jotka ovat käyneet newbornkuvauksessa ja haluavat kuville ja tyylille jatkumoa. Kaikki minikuvauspäivät ovat loppuunmyytyjä aina lokakuulle 2018 saakka, mutta ihan muutama satunnaisaika näihin & muihin kuviin voi vielä löytyä keväälle 2018 – näitä on paras tiedustella mailitse asap (info@heliaphotography.fi) !

Kuten huomaatte, noudatan aika tarkasti teemaani kautta linjan. En usko rekvisiittaan vaan ihaniin lapsiin ja heidän persoonansa kuvaamiseen. Kaikki tärkeä on jo olemassa, sille vaan pitää antaa mahdollisuus loistaa ja kukoistaa <3

Tässä iso koonti 1v-galleriasta muutamien viikkojen takaa. Voi hyvin! <3

HELIA VISUALS

Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.