Odotuskuvaus :: Helsinki

Moikat!

Odotuskuvaus on yksi lempikuvauksiani eikä sitä asiaa yhtään vähennä se, että olen itse paraikaa raskaana ja fiilistelen kyllä näitä upeita leidejä joita saan kuvata ja joiden matkaan saan tutustua. Tämä ihana nainen kävi odotuskuvauksessa raskausviikolla 36. On mieletöntä miten erilaisiksi meidän kehot muovautuvat raskausaikana; toisen masu on pieni ja siro, toisen suuri ja muodokas. Jokainen näistä on aivan täydellisen ihana ja kuvattava. Mä kuulun tähän suuri vatsa-genreen ja olen kuullut niinkin hulluja keskusteluja aikuisilta ihmisiltä (jotka eivät ole olleet raskaana), että “mä en kyllä sit haluaisi että mun maha kasvaa ihan järjettömän kokoiseksi”. Voin kertoa, sille ei voi mitään. Se on sellainen kuin on ja tässä meidän ulkonäkökeskeisessä yhteiskunnassa on surullista ettei edes niinkin kaunis asia kuin vauvan odotus saa olla rauhassa vaan siihenkin liittyy ulkonäköpaineita ja odotuksia omaa kehoa kohtaan. Nauttikaa vartaloistanne, miettikää millaisiin ihmeisiin se kykenee ja kuvauttakaa se. Se on kaiken sen arvoista <3

 

HELIA VISUALS

Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.