Ginger love :: newbornkuvaus :: Helsinki

  /  
December 4, 2017

Heippa!

Tässä on koonti yhdestä viime aikojen suosikkisessiostani – harmillisesti hänen neljä sisarustaan sairastuivat ennen kuvausta, en ehkä olisi kestänyt viittä tällaista tyyppiä! <3 Onneksi pieni mies ja hänen kaunis äitinsä pääsivät paikalle niin saatiin tallennettua heille ihanat muistot näistä ensimmäisistä päivistä. Kokoonpano, jolla kuvaukseen osallistutte vaikuttaa muuten luonnollisesti tosi paljon kuvaukseen ja tietenkin lopputulokseen. Perhekuvat ovat ihania, mutta mä fanitan itse kuvina varsinkin näitä missä äiti tai isä on ihanan uunituoreen vauvansa kanssa. Täytyy kyllä sanoa, että mun kamera rakastaa tällaista punapigmenttiä, kerrassaan hurmaava tapaus <3 !

Nauti <3 !

WORK WITH ME

Asiakkaani usein totevat kuvauksissa ensimmäisen kerran käytyään, että “ai tästäkö tässä olikin kyse!” . Valokuvaus mullistaa tapasi nähdä perheesi ja itsesi. Valokuvaus on kuin pikainen terapiasessio tai kiitollisuuspäiväkirjan aukeama.