BLACK FRIDAY

Heippa ihana jengi!

Ajattelin tarjota teille jotain tosi spesiaalia näin Black Fridayn kunniaksi ja avaan muutaman päivän varauksia varten kuvauksista jotka on loppuunmyyty ja ajalta jonne ei ole tarjolla enää spotteja. Yleensä pystyn ottamaan vastaan perhe- ja isompien lasten kuviin vain asiakkaita jotka ovat minulla aiemmin käyneet, koska vauvat ovat pääalaani ja aika on todella rajallista, mutta näihin kahteen päivään voi tulla myös uutena asiakkaana & samalla pääsee tätä kautta asiakasrekisteriini tulevia kuvauksia silmällä pitäen.

 

HELMIKUUN MINIKUVAUSPÄIVÄ 15.2.

Helmikuun minikuvauspäivä on studiokuvaus, 3o minuuttia, joka sisältää 5 valmista kuvatiedostoa henkilökohtaisilla käyttöoikeuksilla ja teettomahdollisuudella & mahdollisuuden lisäkuviin. Ihan täydellinen esimerkiksi 8kk tai 1v kuville, isompien lasten kuville (koska heitä tulee kuvattua ihan liian vähän) tai pikaiselle perheen päivittämiselle tämän hetkisiin kuviin ilman pönötystä ja ihan vaan fiilistellen toisianne.

Hinta 319€

_______

 

SYYSKUUN MINIKUVAUSPÄIVÄ 9.9.

Syyskuun minikuvauspäivä toimii huikeasti isompien lasten perheille, 1v kuvaukselle, perhekuvaukselle ja ihan vaan yleiselle fiilistelylle teitä kameran edessä! Kuvaus toteutetaan miljöössä pääkaupunkiseudulla. Kuvaus kestää noin 30 minuuttia. Paketti sisältää 5 viimeistellyn editoitua kuvatiedostoa teidän henkilökohtaiseen käyttöön teetto-oikeuksilla sekä mahdollisuuden lisäkuviin.

Hinta 319€

_______

Varaukset perjantaina 24.11. info@heliaphotography.fi . Kerro viestissä kumpaan kuvaukseen haluat osallistua & millä kokoonpanolla.

// Parasta päivää, Helianna

HELIA VISUALS

Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.