Odotuskuvauspäivä syyskuu 2017

Pidimme siskoni kanssa jo toisen Heliaphotographyn odotuskuvauspäivän laatuaan ja meidän ihanat viisi naista olivat jälleen kerran aivan huikean ihastuttavia. Odotuskuvauspäivän pointtina on, että pääset kuvaukseen mahdollisimman kätevästi, helposti ja huolettomasti. Tällainen hemmottelu, missä saat hetken omaa aikaa, huikaisevan ihanan lookin ja aikaa kestävät kuvat muistoksi on ehkä parasta mitä voi miettiä raskauden loppumetreille.

Päivä alkoi siitä, että virittelimme Veeran kanssa ( instagram @ponnarikielto ) studion takatilaan meikkauspisteen, jossa asiakkaat pääsivät kahville samalla kun heidän hiukset & meikki loihdittiin upeaan kuvauskuntoon. Veera on kouluttautunut kampaajan skillsien lisäksi myös Joe Blascon meikkaaja-maskeeraajaksi ja on kyllä työssään ihan superhuippu. On ihanaa kun saa tehdä töitä ihmisen kanssa, jonka tyyli ja “silmä kauneudelle” vastaa täysin omaa visiotani. Jokaisen omia parhaita puolia pyritään korostamaan meikillä tasapainoiseksi kokonaisuudeksi ja asiakkaat olivatkin silminnähden todella tyytyväisiä lookeihinsa! Toivottavasti moni jatkoi tästä vielä treffeille, ettei mennyt upea look loppupäivän osalta ihan ohi 😉 Kuten muutenkin opastan niin hiukset ovat parhaat auki ja löyhät laineet ovat upeat niin pidempiin kuin vähän lyhyempiinkin hiuksiin.

Minulta löytyy studiolta kaikki nämä kuvissa näkyvät vaaleat mekot, jotka korostavat ihanasti raskausmasua ja herkkää lookiasi. Näitä saa aina ja joka sessiossa käyttää, mutta myös teidän oman garderobin saa ottaa mukaan, vinkkejä kuvausvaatetukseen löydät täältä. Studiossa parhaiten toimivat vaaleat sävyt, liehuvat materiaalit, pitkät helmat sekä myös pitsi tai muu tekstuurinen tekstiili.

Seuraava Heliaphotographyn odotuskuvauspäivä järjestetään tammikuun 28. päivä. Raskauskuvauspäivä sopii sinulle, jos laskettu aikasi on helmi-toukokuussa 2018. Pakettiin kuuluu halutessasi kaikki: meikki, hiukset ja studion puvut käytössäsi. Odotuskuvauspäiväpaketti sisältää kuvauksen ja lookin lisäksi 10 kuvatiedostoa, jotka pääset valitsemaan 15 kuvan viimeistellystä galleriastasi. Odotuskuvauspäivä on siitä spesiaali, että saat normaalin kuvaussession hinnalla meikin & hiukset kuuluvana pakettiin.

Kuvauspäivän hinta 549€

Päivään on kolme vapaata aikaa jäljellä ja tämä toimii ihan täydellisenä joululahjana odottavalle upealle äidille <3

Täydellisen kaunista päiväää jokaiselle!

HELIA VISUALS

Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.