Newbornkuvaus Helsinki :: Heliaphotography

Moikka juuri sinulle!

Toivon, että sinulla on ollut mielettömän ihana päivä tänään. Tai jos ei niin ihana niin mitä hyvää siinä on kuitenkin ollut? Mä olen syönyt tänään aivan ihanan aamupalan ja saanut lounastaa täydellisen huikeaa lounasta ihanan mieheni kanssa. Toisaalta myös sää yllätti – ihanan lämmintä! Ja sain pukeutua mekkoon <3 Toivon, että löydät paljon kauniita ja hyviä, yksinkertaisia asioita arjestasi vaikka se olisikin tällä hetkellä hektistä tai kuluttavaa.

Ja ihan vaikka sitten tsemppinä raskauspahoinvointiin tai muuten apeaan mieleen voit kurkata nämä pienen neidin kuvat muutamien viikkojen takaisesta kuvaussessiosta. Hän nukkui kuin unelma ja nautti kyllä paljon olostaan. Ihana tyyppi! <3

Voi hyvin <3 Ja muista nähdä pieniä ihania onnen hippuja ympärilläsi. Niitä on kaikkialla.