SELMA

Rakas tyttäreni Selma täytti toukokuussa kolme vuotta ja lähdettiin ihanan kesäisen illan kunniaksi ottamaan hänestä kuvat. Ajatuksena oli mennä niin paljon hehkutettuun Kirsikkapuutarhaan, mutta yllätykseksemme siellä odottikin valehtelematta kymmeniä kuvaajia joilla jokaisella oli oma pieni reviirinsä missä kuvata. Ehkä joudun vähän totuttelemaan Kouvolan jälkeen tähän pk-seudun meininkiin, mutta ei kyllä ainakaan toistaiseksi ole yhtään oma tyyli tehdä töitä – ennemmin kaivellaan sijainteja sitten vähän syvemmältä. Ja itseasiassa kirsikkapuiden skippaantuminen oli ainoastaan hyvä juttu, olen näihin enemmän kuin tyytyväinen! Sain viettää aikaa tämän ihanan minin kanssa ihan kaksin ja tallettaa hänen suloisia liikkeitään, tanssiaan, nauruaan ja juttujaan kameralle <3 Täydellistä!

Ymmärrän todellakin nyt teitä vanhempia, jotka otatte lisäkuvia – mä en osaisi mitenkään valita näistä, niin rakkaita ovat jokainen!

Ihaninta päivää <3 Täältä pieni Selma-spam: