Asia, jota et koskaan tule katumaan
INVESTOINTI NEWBORNKUVAUKSEEN

Vastasyntyneenkuvaus on merkittävä investointi, mutta kenenkään en ole koskaan kuullut katuvan siihen panostamista. Olennaisinta on löytää kuvaaja, jonka tyyli puhuttelee ja jonka kuvia rakastaa – onhan kyseessä taiteen hankkiminen kotiisi vuosiksi eteenpäin.

Kuvat ovatkin parhaimmillaan teetettynä ja pääsevät arvoonsa kun ne siirretään osaksi kotinne sisustusta. Minulta saatte ajattomien ja tyylikkäiden väriversioiden lisäksi myös klassiset mustavalkokuvat, jotka on helppo yhdistää kaiken tyyliseen sisustukseen. Kuvaushintaan kuuluu digitiedostot, joita voitte itse teettää haluamallanne tavalla. Yleisesti ottaen asiakkaani käyttävät keskimäärin 300€ kuvatuotteiden tilaamiseen kauttani helppouden ja laadun takia.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n (24%) ja matkakulut Tampereella. Matkakulut muualle kuin Tampereelle 0,30€/km.

Varausmaksu kaikissa kuvauspaketeissa 100€, joka maksetaan varausvaiheessa ja erillinen kuvaus- ja kuvatiedostomaksu erääntyy ennen kuvauspäivää.

NEWBORN KOTI

Kun newbornkuvaus toteutetaan kotona kuvista välittyy teidän sen hetkinen elämä, tarina. Missä vaihdoitte vaippaa, missä tykkäsitte vauvanne ruokkia. Miten kaunis lastenhuone olikaan ja millainen ihana utu ja rauha vauvan mukana taloonne saapuikaan. Nämä kuvat ovat ihan kultaa!

20 valitsemaasi kuvaa viimeistellystä ja kattavasta galleriasta 670€.

UPGRADE: koko gallerian kuvat +200€.

NEWBORN STUDIO

Studiossani toteutettava newbornkuvaus, jossa pääasiassa ihana uusi vauvanne. Kuvaus sisältää sisarus- ja perhekuvat sekä fiilistelykuvia erikseen äidin ja isän kanssa.

20 valitsemaasi kuvatiedostoa viimeistellystä, kattavasta galleriasta 670€.

UPGRADE: kaikki gallerian kuvat +200€.

Studiokuvauksia ei ole tarjolla vuonna 2018.

Kurkkaa galleriaan

FRESH 48

Newborn-kuvaus sairaalassa osastolla tai potilashotellissa alle 2 vuorokauden iässä. Näiden kuvien mielettömyyden tajusin vasta kolmannen lapsemme kohdalla. Pienet rimppakintut alkavat yllättävän nopeasti pyöristymään ja vauvan raakilemainen olemus on parhaimmillaan ensimmäisinä päivinä.

Paketti on tarjolla koti/studiokuvausasiakkailleni normikuvauspakettien lisäosana.

10 valitsemaasi kuvatiedostoa viimeistellystä galleriasta 349€.

UPGRADE: koko gallerian kuvat +200€.

ODOTUSKUVAUS

Toteutan raskauskuvauksia asiakkaiden kotona ja studiolla. Varsinkin kotona kuviin kannattaa ottaa mukaan muukin perhe. Kuvat tiivistävät odotuksen kauneuden ja sen kutkuttavan ja odottavan tunteen kun jännittävä h-hetki ja uuden perheenjäsenen tapaaminen on ihan nurkan takana! Odotuskuvaus toteutetaan yleensä raskausviikoilla 33-38.

10 valitsemaasi kuvatiedostoa kattavasta ja viimeistellystä galleriastasi 349€.

UPGRADE: kaikki galleriasi kuvat +200€

Kurkkaa galleriaan

PERHEKUVAUS

Rajoitetusti saatavilla olevat perhekuvaukset toteutetaan miljöössä auringonlaskiessa. Kuvaus kestää n. 1,5 tuntia ja saatte siitä itsellenne täydellisen katselmuksen teidän perheen iltaan; pieniä yksityiskohtia, hassuttelua ja perhefiilistelyä.

Koko galleria 70+ kuvaa 580€.

Kurkkaa galleriaan
5
/
6
YHTEYDENOTTO
Kysy tarkemmat tiedot kuvauspalveluista
SO CLOSE!