Andy Warhol
THE IDEA IS NOT TO LIVE FORERVER, BUT TO CREATE SOMETHING THAT WILL.

Valokuvaus on merkittävä investointi, mutta kenenkään en ole koskaan kuullut katuvan siihen panostamista. Olennaisinta on löytää kuvaaja, jonka tyyli puhuttelee ja jonka kuvia rakastaa – onhan kyseessä taiteen hankkiminen kotiisi vuosiksi eteenpäin.

Helia Visualsin hinnasto kattaa valmiiksi laaditut pakettikoot, jotka tarjoavat sekä maistelua että kokonaisia gallerioita juuri sinun tarpeistasi riippuen. Newborn- ja perhekuvaushinnastot alkaen 525€.

Kuvat ovatkin parhaimmillaan teetettynä ja pääsevät arvoonsa kun ne siirretään osaksi kotinne sisustusta. Kuvaushintaan kuuluu digitiedostot, joita voitte halutessanne itse teettää valitsemallanne tavalla. Yleisesti ottaen asiakkaani käyttävät kuitenkin keskimäärin noin 400€ kuvatuotteiden tilaamiseen kauttani helppouden ja laadun takia.

Ennen kuvauksia saat kattavat ohjeet valmistautumista, pukeutumista ja kuvauksen kulusta. Kuvaus on todella rento ja välitön – väistämättä teidän näköinen. Studiokuvaukset sisältävät kaiken kuvauksiin tarvittavan materiaalin vauvaa varten.

Varausmaksu kaikissa kuvauspaketeissa 100€, joka maksetaan varausvaiheessa ja erillinen kuvaus- ja kuvatiedostomaksu erääntyy ennen kuvauspäivää. Matkakulut muualle kuin Tampereelle (ja lähikuntiin max 30km matka) 0,30€/km.

AINUTLAATUISET MUISTOT

Kuvistasi meillä oli suuret odotukset ja ylityt nämä odotukset isosti. Jo itse kuvaustilanne eteni juuri meidän tahtisesti, jolloin kaikilla oli mukava ja rento olla kuvattavana. Helianna olet aivan upea ja lämminhenkinen ihminen, joka todella osaa käsitellä lapsia <3 Jokaisesta kuvasta perheestämme sekä vauvastamme välittyy niin paljon rakkautta. Juuri nuo hetket ja tuon tunnelman haluamme muistaa aina. Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan kuinka rakkaita näistä kuvista on meille tullut. Kaunein kiitos!

Valloittava!

Tapasimme ensimmäisen kerran kuvauspaikalla miljöössä, jossa Heliannan rennon lempeä persoona sai välittömästi aikaan aidosti hyväntuulisen ja nauruntäyteisen kuvaustuokion. Ilo, onni ja rakkaus tallentuivat aitoina hetkinä kameralle. Kuvat ovat täydellinen muisto meille ensimmäisestä perheenä vietetystä kesästämme.

Kiitos Helianna <3 -Anni

5
/
6