Moi!

Tässä kooste muutaman upean naisen Mamalove-kuvauksista. Toivottavasti nautit, jopa herkistyt lopputuloksesta <3 Äitiys on niin kaunista!

 

Varattavissa NYT!
Rajoitettu määrä aikoja tarjolla 3.-5.2.2019 meidän intiimissä kotistudiossamme.
3 viimeisteltyä digikuvaa hintaan 199€ .
Mahdollisuus lisäkuviin ja upeisiin kuvatuotteisiin 💫
Varaukset mieluusti suoraan sivustoni kautta yhteystietolomakkeella, mailitse info@heliavisuals.fi tai puhelimitse 0400261513. ❤️ Helianna

Vaikka tituleeraan itseäni vauvakuvaajaksi ja olen erikoistunut sisäkuvissa nimenomaan vastasyntyneisiin, muutaman kerran vuodessa järjestettävät erilaiset teemakuvaukset ovat myös todella lähellä sydäntäni. Teemoiksi ovatkin aina valikoituneet kuvaukset, jotka puhuttelevat mua ja joita nautin tehdä. Kevään 2019 teemat tulevat olemaan pienten, istuvien vauvojen minikuvaukset (6-9kk) sekä nämä niiiiiiiin herkut Mamalove-kuvaukset.

Minulla on visio ihanasta päivistä, jossa saan tarjota teille upeille äideille kahvit ja pienet herkut kuvauksen päätteeksi ja jossa voitte mahdollisesti myös verkostoitua muiden samanhenkisten äiti-ihmisten kanssa <3 Kevään minikuvausvaraukset avataan nyt, toivottavasti näemme siellä!

Omien lasten myötä tiedän miten vähissä nämä kuvat ovat, joissa äiti olisi lasten kanssa yksin. Sellaiset kuvat, joissa et ole kameran takana. Tai puolikkaana selfieruudussa. Sellaiset kuvat joita ylistät koko elämäsi ajan, joita ripustat seinille ja ihailet aamukahvisi kaverina. Nämä kuvat ovat enemmän kuin mikään muu materia voi koskaan olla – ainakin minulle ne ovat juuri sitä. Tämän takia olen kuvaaja, tämän takia kuvauksia järjestän ja tästä syystä haluan avata kotimme teitä varten! Olette ihastuttavia!

WORK WITH ME