Valokuvaajat saavat kuulla ihan järjettömän usein sitä, että heidän kameransa on niin hyvä että kuvista tulee siitä syystä upeita! Mulle on sanottu useaan otteeseen, että helppoahan se on kun kuvissa käy todella kauniita ihmisiä ja pelkkiä missejä. Niin. Sanoppas muuta. Mutta hei surkeat puujalkavitsit sikseen ja ihanan Essin session pariin. Essistä täytyy sanoa sen verran, että hän on myös hurjan upea sisältä ja oli kunnia saada tutustua häneen ja päästä työskentelemään hänen suloisten lastensa kanssa!

   Pienintä sankaria ei meinannut nukuttaa ollenkaan, mutta se ei haittaa – konseptiini kuuluu mahdollisimman stressitön ympäristö vauvalle ja perheelle ja jos ei nukuta niin työskennellään enemmän hereilläollessa. Haukotukset ja tiukka katse kohti toimii aina vähintään yhtähyvin kuin super unelias vauva! Tämän pienen tyypin kasvua on ollut ihana seurata Essin Instassa ( http://instagram.com/essipoysti ) – Käy ihmeessä säkin kurkkaamassa millainen hurmuri hänestä kasvaa ja kehittyy paraikaa!

   Tässä parhaita paloja tämän nelikon vauhdikkastaa kuvauksesta <3

    

   SHARE